Ga mee op reis

Samen zijn we de kerk in actie. Wij geloven in delen. Of het nu gaat om je tijd, je geloof, de talenten die je hebt of om geld, dat maakt daarbij niet uit. Als je op reis bent, deel je voor heel even je leven met de mensen bij wie je te gast bent. Je doet een onvergetelijke ervaring op, waar je later nog vaak aan terug zult denken. Zodra je weer terug bent in Nederland, deel je hun leven opnieuw door erover te vertellen aan familie, vrienden of collegaís. Maar ůůk door er in de kerk over te vertellen. Zodat de collecte ineens een gezicht krijgt. En het voelbaar wordt hoe we samen wereldwijd een gemeenschap vormen van mensen die geloven in delen.

 

 

De reis naar MoldaviŽ

Meld u nu aan en zie met eigen ogen hoe de situatie is van de kinderen die centraal staan in de kerstcampagne 2015.

Voor wie? Volwassenen (vanaf 50 jaar)
Wanneer?
Voorjaar 2016
Duur? Week

Bekijk De reis naar MoldaviŽ

Studiereis - Reis van reflectie naar IsraŽl / Palestina

Voor wie? Predikant
Wanneer? 9 t/m 23 november 2015
Aantal deelnemers 15 - 25
Uiterste inschrijfdatum
Kosten € 2.050,-*. Hierbij zijn ondermeer inbegrepen: retourvlucht en accomodaties. Wie de module in zijn geheel kan gebruiken binnen het aangestuurde deel van de PE van de PKN ontvangt een korting van € 1.050 (Deze prijzen zijn gebaseerd op het prijspeil van vluchten en accommodaties van najaar 2014). Definitieve prijzen volgen nog.

Bekijk Studiereis - Reis van reflectie naar IsraŽl / Palestina

Reis naar Colombia

Voor wie? (Jong) volwassenen (20+)
Wanneer?
14 oktober t/m 25 oktober 2015
Aantal deelnemers 8 – 12
Uiterste inschrijfdatum 28 augustus 2015
Kosten € 1725,-. Hierbij zijn inbegrepen: voorbereiding, ticket, verblijf, maaltijden en een eigen bijdrage voor de projecten van € 150,-. Kosten voor verzekeringen en vaccinaties komen hier bovenop.

Bekijk Reis naar Colombia

Reizen op maat

Op reis met mensen uit je eigen kerk. Dat schept niet alleen een heel bijzondere band, het levert ook een ervaring op waar de hele gemeente uit kan putten.

Bekijk Reizen op maat

  • Aan de rechterzijde van deze pagina kunt de algemene voorwaarden van Kerk in Actie Reizen downloaden.