Ga mee op reis!

Samen zijn we de kerk in actie. Wij geloven in delen. Of het nu gaat om je tijd, je geloof, de talenten die je hebt of om geld, dat maakt daarbij niet uit. Als je op reis bent, deel je voor heel even je leven met de mensen bij wie je te gast bent. Je doet een onvergetelijke ervaring op, waar je later nog vaak aan terug zult denken. Zodra je weer terug bent in Nederland, deel je hun leven opnieuw door erover te vertellen aan familie, vrienden of collegaís. Maar ůůk door er in de kerk over te vertellen. Zodat de collecte ineens een gezicht krijgt. En het voelbaar wordt hoe we samen wereldwijd een gemeenschap vormen van mensen die geloven in delen.


Gemeentereis op maat

Kerk in Actie organiseert gemeentereizen naar vele landen. Dat doen we omdat we geloven in delen. Met mensen uit uw eigen kerk reis, dat schept een bijzondere band en levert een ervaring op waar de hele gemeente in kan delen.

Daar waar je mensen ontmoet, samen eet, samen bidt en zo meeleeft met elkaar, daar gebeurt iets bijzonders.

Wilt u als gemeente op reis? Wij zijn op zoek naar gemeenten die op bezoek willen bij de projecten die u samen met Kerk in Actie steunt. Kerk in Actie stemt uw gemeentereis af op uw wensen!

Samen op reis: zo wordt tastbaar hoe we samen een wereldwijde gemeenschap vormen van mensen die geloven in delen.

Interesse?

Neemt u contact op met onze gemeenteadviseurs voor vragen over de mogelijkheden, het traject en de kosten. Zij begeleiden u graag in uw gemeentereis op maat! Op de pagina 'Reizen op maat' vindt u meer informatie over de onderstaande punten:

  • Waarom op reis
  • Gemeentereis organiseren? Kerk in Actie helpt!
  • Reizen met Kerk in Actie
  • Geld en op reis

Bekijk 50+ reis naar naar MoldaviŽ

Voor wie: Volwassenen (vanaf 50 jaar)
Reisdatum: zaterdag 5 maart 2016 – zaterdag 12 maart 2016
Uiterste aanmelddatum: 5 januari 2016
Kosten: € 1000 euro (inclusief ticket, verblijf, maaltijden en transport)

Bekijk Bekijk 50+ reis naar naar MoldaviŽ

Studiereis - Reis van reflectie naar IsraŽl / Palestina

Voor wie? Predikant
Wanneer? 9 t/m 23 november 2015
Aantal deelnemers 15 - 25
Uiterste inschrijfdatum
Kosten € 2.050,-*. Hierbij zijn ondermeer inbegrepen: retourvlucht en accomodaties. Wie de module in zijn geheel kan gebruiken binnen het aangestuurde deel van de PE van de PKN ontvangt een korting van € 1.050 (Deze prijzen zijn gebaseerd op het prijspeil van vluchten en accommodaties van najaar 2014). Definitieve prijzen volgen nog.

Bekijk Studiereis - Reis van reflectie naar IsraŽl / Palestina

Reis naar Colombia

Voor wie? (Jong) volwassenen (20+)
Wanneer?
14 oktober t/m 25 oktober 2015
Aantal deelnemers 8 – 12
Uiterste inschrijfdatum 28 augustus 2015
Kosten € 1725,-. Hierbij zijn inbegrepen: voorbereiding, ticket, verblijf, maaltijden en een eigen bijdrage voor de projecten van € 150,-. Kosten voor verzekeringen en vaccinaties komen hier bovenop.

Bekijk Reis naar Colombia

  • Aan de rechterzijde van deze pagina kunt de algemene voorwaarden van Kerk in Actie Reizen downloaden.