Wie ben ik?

Blog

vrijdag 1 juli 2011Heb je even?Wie ik ben, is namelijk niet in één zin te zeggen. Laat staan in een weblog bericht. Toch een impressie.

Ik ben een dochter. Ik heb een lieve vader en moeder.Ik ben een zus en een zusje. Ik heb twee oudere zussen, een jongere broer en twee jongere zusjes.Ik ben tante van drie neefjes en één nichtje.Ik ben een schoonzus van twee zwagers.In Genemuiden waar ik ben opgegroeid, was ik vooral de dochter van de bakker.Ik ben een gezelschapsdier. Ik heb veel lieve vrienden en kennissen vooral in en om Utrecht en Genemuiden.Ik ben 28 jaar.Ik ben single.Ik houd van films kijken en spelletjes doen.Ik ben een optimist. Het glas is vooral half vol.Ik ben ongeduldig.Ik houd van een lekker ontbijtje.Ik ben christen.Ik ben theoloog. Ik word predikant.Ik word uitgezonden naar Sumatra, Indonesië.
Weet je nu wie ik ben?En anders komt dat misschien nog. Take your time!

Wie ben ik? in beeld

scroll of swipe door foto's en videomateriaal

www.kerkinactie.nl maakt gebruik van cookies.
De website van Kerk in Actie gebruikt cookies van Google Analytics om de eigen kwaliteit te verbeteren. Deze gegevens zijn anoniem gemaakt. Soms wordt echter inhoud getoond van Facebook, YouTube of Twitter; deze social media gebruiken hun cookies ook om advertenties te tonen. Lees meer over ons cookiebeleid.