Het verhaal van Lisa

Persoonlijk verhaal

vrijdag 18 april 2014Lisa (86) woont al jaren alleen, maar kan niet meer goed voor zichzelf zorgen. Daarom krijgt ze hulp van Bethania.

Lisa (86) woont al jaren alleen, maar kan niet meer goed voor zichzelf zorgen. Daarom krijgt ze hulp van Bethania.

Toen de mensen van Bethania haar vonden, was Lisa meer dood dan levend. Ze had al meer dan drie dagen niets gegeten. Dankzij de goede zorgen van Bethania knapte ze weer wat op. Ze woont in een zeer vervallen huisje. “Ik moet alles zelf doen, ik heb geen kinderen. En mijn familie woont niet in de buurt. Ik heb niets. Maar ik kan dankbaar terugkijken op een mooi leven.”

Lisa heeft grote fysieke problemen. Ze heeft haar hele leven op een boerderij gewerkt. Door het zware werk is ze krom gegroeid. Daardoor kan ze niet goed voor zichzelf zorgen. Iedere dag bezorgen de medewerkers van Tafeltjes Dekje haar daarom een warme maaltijd thuis, waar Lisa erg van geniet.

www.kerkinactie.nl maakt gebruik van cookies.
De website van Kerk in Actie gebruikt cookies van Google Analytics om de eigen kwaliteit te verbeteren. Deze gegevens zijn anoniem gemaakt. Soms wordt echter inhoud getoond van Facebook, YouTube of Twitter; deze social media gebruiken hun cookies ook om advertenties te tonen. Lees meer over ons cookiebeleid.