Het verhaal van Rasha

Persoonlijk verhaal

zaterdag 19 april 2014Elke week doet Rasha boodschappen bij het Voedselloket. Een uitkomst voor haar en haar gezin.

 

"We gingen in één klap van een prima inkomen naar helemaal geen inkomen. Zonder het voedselloket zouden we niets te eten hebben. Je krijgt hier geen kant-en-klaar ingepakt krat, je zoekt zelf boodschappen de uit die je nodig hebt. Dat is fijn. We zijn minder afhankelijk, hebben meer grip. Ik had er nog nooit over nagedacht hoe zwaar dit kan zijn en dat er zoveel mensen in deze situatie zitten. Als wij er weer bovenop zijn willen we zelf helpen.'

www.kerkinactie.nl maakt gebruik van cookies.
De website van Kerk in Actie gebruikt cookies van Google Analytics om de eigen kwaliteit te verbeteren. Deze gegevens zijn anoniem gemaakt. Soms wordt echter inhoud getoond van Facebook, YouTube of Twitter; deze social media gebruiken hun cookies ook om advertenties te tonen. Lees meer over ons cookiebeleid.