Het verhaal van Wu

Persoonlijk verhaal

vrijdag 18 april 2014Het was haar tante die het evangelie met Wu deelde. Wu was op dat moment ziek en voelde zich depressief. Ze was niet in staat haar studie op de middelbare school te vervolgen.

 

Via een ouderling kwam ze in contact met het Baoshan Bijbeltraining Centrum. Terwijl ze in het trainingscentrum verbleef, werd ze lichamelijk weer gezond en vond ze rust in haar geest. “De Heer is zo goed voor me geweest. Nadat ik in het trainingscentrum kwam heeft de Heer me genezen. Ik weet dat dit de leiding van God is,” zo sloot Wu haar persoonlijk verhaal af.

Wu geniet erg van haar studie op het Bijbeltrainingcentrum. Maar het gaat wel moeizaam. “We hebben hier op school maar één bijbel met aantekeningen en één gebedenboek. Als we een opdracht krijgen, moeten we dat ene boek delen met dertig klasgenoten. Als we vragen hebben over de Bijbel, kunnen we niet zelf de antwoorden zoeken omdat we geen studieboeken hebben. We moeten het onze leraren vragen Dat vertraagt natuurlijk ontzettend. Onze kennis van de bijbel is nog steeds erg beperkt. Deze boeken die we van het Bijbelgenootschap hebben ontvangen zijn heel nuttig voor ons. Ze zullen ons gaan helpen om de oorspronkelijke betekenis van de Bijbel te verstaan, zodat we geen verkeerde uitleg geven. Daarom zijn we dankbaar voor al die giftgevers en jegens God voor al deze geschenken!”.

www.kerkinactie.nl maakt gebruik van cookies.
De website van Kerk in Actie gebruikt cookies van Google Analytics om de eigen kwaliteit te verbeteren. Deze gegevens zijn anoniem gemaakt. Soms wordt echter inhoud getoond van Facebook, YouTube of Twitter; deze social media gebruiken hun cookies ook om advertenties te tonen. Lees meer over ons cookiebeleid.