Predikantenreis naar China

Blog

vrijdag 9 oktober 2015

Druk bezig met de allerlaatste voorbereidingen: straks vertrek ik naar Chengdu, de hoofdstad van de Chinese provincie Sichuan, waar morgen een groep  van 22 Nederlandse predikanten aankomt voor een studiereis van zeventien dagen door China.
Hoe gaat het met de kerk in China? Wat kunnen Nederlandse predikanten leren van christenen in China en andersom? Op welke punten is meer samenwerking nodig en mogelijk? Enkele van de vragen die we  door middel van deze reis aan de orde willen stellen en beantwoorden.

Volg ons op deze reis:  
https://predikantenreis.wordpress.com/2015/10/09/predikanten-op-reis-in-china/

Tot nader bericht ! 
Tjeerd de Boer

www.kerkinactie.nl maakt gebruik van cookies.
De website van Kerk in Actie gebruikt cookies van Google Analytics om de eigen kwaliteit te verbeteren. Deze gegevens zijn anoniem gemaakt. Soms wordt echter inhoud getoond van Facebook, YouTube of Twitter; deze social media gebruiken hun cookies ook om advertenties te tonen. Lees meer over ons cookiebeleid.