Verlof!

Blog

dinsdag 28 juni 2016Elke twee jaar komen we, als uitgezonden medewerkers, terug voor verlof in Nederland. …ťn van de belangrijkste zaken tijdens die twee weken is het vertellen over het werk. Als uw gemeente het leuk zou vinden om te horen over mijn werk bij COMIN, dan kom ik graag langs om te vertellen.

Omdat er door de feestdagen†maar twee zondagen in de weken zitten hoop ik dat het mogelijk zal zijn om middagen of avonden doordeweeks te plannen. Ik heb wel wat leuke ideeŽn voor activiteiten naast een presentatie over mijn werk.†

De logistiek van de afspraken tijdens mijn verlof is in de capabele handen van†Hester Oosterbroek. Neemt u contact met haar op?

Ik zie ernaar uit u en jullie (weer) te ontmoeten!

www.kerkinactie.nl maakt gebruik van cookies.
De website van Kerk in Actie gebruikt cookies van Google Analytics om de eigen kwaliteit te verbeteren. Deze gegevens zijn anoniem gemaakt. Soms wordt echter inhoud getoond van Facebook, YouTube of Twitter; deze social media gebruiken hun cookies ook om advertenties te tonen. Lees meer over ons cookiebeleid.