De reis begint

Blog

woensdag 1 februari 2017Even een kort bericht om te laten weten dat Patrick en ik veilig en wel zijn gearriveerd in Stellenbosch! Het is een wat vreemde gewaarwording. Niet zozeer het feit dat we van de ene op de andere dag zo’n 12.000 kilometer van Nederland vandaan zitten. Maar vooral het idee dat we voorlopig niet terugkomen…

Natuurlijk zijn we al een tijd bezig met de voorbereiding op ons vertrek. Toch is het werkelijke vertrek misschien wel een moment waar je nooit helemaal goed op voorbereid kan worden.

Afscheid

De afgelopen dagen waren vol met afscheid. Familie en vrienden hebben we nog zoveel mogelijk gezien en gesproken, tussen de verhuizing en het inpakken van de koffers door. Ook al is het afscheid niet het makkelijkste onderdeel van weggaan, we weten ons tegelijk gezegend en gedragen door de goede wensen van velen!

Nieuw begin

Na een voorspoedige reis kwamen we gisterenavond, dinsdagavond 31 januari, aan op Cape Town International Airport. Nu zitten we alweer een dag in Stellenbosch. Het leven in Zuid-Afrika is begonnen! We kijken erg uit naar alle nieuwe mensen die we zullen ontmoeten en de (aangename en ongetwijfeld ook wat onaangename) verrassingen van leven in een andere cultuur.

Binnenkort meer!

P.S.: Op de foto is Rainbow de duif te zien, die ook even moest uitrusten van de lange reis! (voor meer info over Rainbow, zie https://www.kerkinactie.nl/actueel/2016/04/kids-in-actie-is-live).

www.kerkinactie.nl maakt gebruik van cookies.
De website van Kerk in Actie gebruikt cookies van Google Analytics om de eigen kwaliteit te verbeteren. Deze gegevens zijn anoniem gemaakt. Soms wordt echter inhoud getoond van Facebook, YouTube of Twitter; deze social media gebruiken hun cookies ook om advertenties te tonen. Lees meer over ons cookiebeleid.