Jongeren op reis naar Rwanda

Nieuws

woensdag 2 augustus 2017Het werk van Kerk in Actie met eigen ogen zien? Wie wil dat nu niet? Jongeren uit Amersfoort, Putten en Leusden hebben er hard voor gewerkt om dat voor elkaar te krijgen. Zij zijn nu in Rwanda, bij Kerk in Actie partner Mwana Ukundwa. Wat ze daar beleven kunt u volgen in het weblog dat ze bijhouden. Daar leest u ook welke acties ze ondernomen hebben om deze reis te kunnen betalen.

De reis is een initiatief van de diaconie van de protestantse gemeente in Amersfoort in samenwerking met Kerk in Actie. De zes meiden en drie begeleiders vertrokken maandag 31 juli naar Rwanda. De voorbereiding begon al tien maanden eerder om geld bij elkaar te krijgen om deze reis te kunnen maken: ze bakten speculaas, paasbroden en pannekoeken, ze hielden een sponsorzwemactie, ze organiseerden een diner en een filmavond. En nu is het dan eindelijk zo ver: de reis waar ze zo lang naar uitgekeken hebben. 

Lees hun weblog om hun ervaringen te volgen.

Wilt u ook op reis met Kerk in Actie? Kijk op www.kerkinactie.nl/reizen voor de mogelijkheden.

www.kerkinactie.nl maakt gebruik van cookies.
De website van Kerk in Actie gebruikt cookies van Google Analytics om de eigen kwaliteit te verbeteren. Deze gegevens zijn anoniem gemaakt. Soms wordt echter inhoud getoond van Facebook, YouTube of Twitter; deze social media gebruiken hun cookies ook om advertenties te tonen. Lees meer over ons cookiebeleid.