Weduwe na aardbeving 2015 nu opnieuw getroffen

Persoonlijk verhaal

woensdag 30 augustus 2017De 22-jarige Lalita kent nog weinig geluk in haar jonge leven. Ze verloor haar man 2 jaar geleden tijdens de aardbeving in Nepal. Nu is ze haar voedselvoorraad en haar middelen van bestaan kwijt.

Ik verloor mijn man bij de aardbeving van 2015. Hij was toen in Rasuwa. Na zijn dood ben ik met mijn twee dochters weer bij mijn vader gaan wonen. We leven eenvoudig: we komen rond van wat we zelf verbouwen op ons kleine stuk grond. Door deze overstroming zijn we dat nu kwijt geraakt, ons enige middel van bestaan. De overstroming heeft niet alleen al het graan dat we opgeslagen hadden weggevaagd, maar ookalle gewassen op ons land. Het pakket dat we dankzij u ontvangen, is genoeg om mijn gezin in ieder geval komende maand te eten te geven. Een maand is vast wel genoeg voor mij om weer op eigen benen te kunnen staan. We hebben hier ergere dingen overleefd.

Lalita, 22 jaar, Rautahat, Nepal

www.kerkinactie.nl maakt gebruik van cookies.
De website van Kerk in Actie gebruikt cookies van Google Analytics om de eigen kwaliteit te verbeteren. Deze gegevens zijn anoniem gemaakt. Soms wordt echter inhoud getoond van Facebook, YouTube of Twitter; deze social media gebruiken hun cookies ook om advertenties te tonen. Lees meer over ons cookiebeleid.