Komen en gaan

Blog

vrijdag 8 september 2017Vandaag begon officieel het derde trimester van het academische jaar. Tijdens de 'vakantie' hebben de studenten stage gelopen in gemeentes op het platteland, en nu is iedereen weer terug op de campus.

Dat betekent een extra feestelijke dienst, waarin ook stil gestaan werd bij belangrijke gebeurtenissen in het leven van de studenten: er zijn in de vakantie twee baby's geboren, en twee studenten zijn getrouwd. Het is mooi om de Justo Mwale-familie te zien groeien!

Voor ons is dit het laatste trimester. Een gek gevoel! Zes jaar geleden bereiden we ons voor op de komst naar Zambia, en nu gaan we het omgekeerde traject in: voorbereiden op een afscheid van deze plaats waar we met veel plezier gewoond hebben, en van deze mensen die ons zoveel geleerd hebben. Voorlopig genieten we nog maar even van Justo Mwale!

In december zijn we weer in Nederland, en dan vertellen we graag over onze ervaringen in Zambia en aan Justo Mwale. Misschien tot dan!

Komen en gaan in beeld

scroll of swipe door foto's en videomateriaal

www.kerkinactie.nl maakt gebruik van cookies.
De website van Kerk in Actie gebruikt cookies van Google Analytics om de eigen kwaliteit te verbeteren. Deze gegevens zijn anoniem gemaakt. Soms wordt echter inhoud getoond van Facebook, YouTube of Twitter; deze social media gebruiken hun cookies ook om advertenties te tonen. Lees meer over ons cookiebeleid.