Ga met Kerk in Actie op reis naar China

Nieuws

donderdag 5 oktober 2017Wilt u het werk van Kerk in Actie eens met eigen ogen zien? Reis dan van 3 tot 17 april 2018 mee naar China. Een reis vol ontmoetingen voor 50+ers in kleine groep. Op 5 november collecteren veel kerken voor het werk in China, waar kerken groeien. Aanmelden kan tot uiterlijk 1 december 2017.

Voor wie: Volwassenen (vanaf 50 jaar)
Reisdatum: di. 3 tot di.17 april 2018
Twee voorbereidingsdagen: 24 februari 2018 + 17 maart 2018
Terugkomdag:12 mei 2018
Kosten: ongeveer 2200 euro p.p. (incl. voorbereiding, vlucht, vervoer, overnachtingen in gedeelde kamer, maaltijden, excursies, excl. visum, inentingen, verzekering)
Groepsgrootte: maximaal 12 mensen.
Aanmelden: tot 1 december 2017 of tot er genoeg aanmeldingen zijn
Meer info: Hanneke van den Biggelaar, reizen@kerkinactie.nl, tel. (030) 692 7869.

Bijzondere ontmoetingen, ervaren reisleiders

U start bij het Luthers Theologisch Seminarie in Hong Kong, waar Tjeerd de Boer les geeft. Op 5 november 2017 collecteren veel kerken voor dit werk van Kerk in Actie. Tjeerd de Boer begeleidt uw reis samen met Hanneke van den Biggelaar. Tjeerd woont en werkt sinds 2013 in China samen met zijn vrouw Kathleen Ferrier. U bezoekt diverse Kerk in Actie-partners, zoals het bijbelgenootschap, Amity en Da Wen. U leert het andere China kennen. 

China in opkomst als wereldmacht

Een reis naar het volkrijkste land ter wereld is een bijzondere belevenis: Tjeerd de Boer en Kathleen Ferrier vinden het bijzonder juist nu in China te mogen wonen en werken: “Er verandert momenteel zoveel in de wereld, waarbij de opkomst van China als economische- en wereldmacht een cruciale rol speelt”. Tjeerd de Boer heeft deelgenomen aan de predikantenreis vorig jaar door China en zou het erg leuk vinden een groep gemeenteleden te ontvangen. Lees ervaringen van de predikantenreis naar China in 2015.

Waar reist u naar toe?

U bezoekt het zuidoosten van China:

  • U vliegt eerst onder leiding van Kerk in Actie naar Hong Kong, waar u Tjeerd de Boer ontmoet.
  • Later maakt u een binnenlandse vlucht naar Kunming
  • Daarna maakt u nog een binnenlandse vlucht naar Nanjing
  • Tot slot maakt u nog een treinreis naar Shanghai.
  • Vanuit Shanghai vliegt u weer terug naar Nederland.

Goede voorbereiding

Kerk in Actie organiseert twee voorbereidingsdagen voor de deelnemers op 24 februari en 17 maart. Daar ontmoet u ook de andere reisgenoten, maximaal twaalf personen. Na afloop van de reis is er nog een terugkomdag op 12 mei.

Waarom zou u meegaan?

Samen zijn we de kerk in actie. Wij geloven in delen. Of het nu gaat om je tijd, je geloof, de talenten die je hebt of om geld, dat maakt daarbij niet uit. Als je op reis bent, deel je voor heel even je leven met de mensen bij wie je te gast bent. U doet een onvergetelijke ervaring op, waar u later nog vaak aan terug zult denken. Zodra u weer terug bent in Nederland, deelt u hun leven opnieuw door er over te vertellen aan familie, vrienden of collega’s. Maar óók door er in de kerk over te vertellen. Zodat bijvoorbeeld de collecte ineens een gezicht krijgt. En het voelbaar wordt hoe we samen wereldwijd een gemeenschap vormen van mensen die geloven in delen.

Grijp deze kans

Meld u aan via de website: www.kerkinactie.nl/reizen. Of neem contact op met Hanneke van den Biggelaar, reizen@kerkinactie.nl, tel. (030) 692 7869.

www.kerkinactie.nl maakt gebruik van cookies.
De website van Kerk in Actie gebruikt cookies van Google Analytics om de eigen kwaliteit te verbeteren. Deze gegevens zijn anoniem gemaakt. Soms wordt echter inhoud getoond van Facebook, YouTube of Twitter; deze social media gebruiken hun cookies ook om advertenties te tonen. Lees meer over ons cookiebeleid.