Het Heilige Land komt naar je toe deze herfst!

Blog

dinsdag 3 oktober 2017Wil je ons deze of volgende week live zien en horen? Kom dan naar een van onze presentaties. Van 5 tot 12 oktober zijn we in Nederland en praten we je graag bij over onze IsraŽlische rijbewijzen die gisteren na een maand wachten eindelijk in de brievenbus vielen. Verder kunnen we het hebben over de positie van lokale gelovigen, onze ontmoetingen met joden en moslims en over het dagelijks leven in Jeruzalem en Bethlehem. Het zijn echter jouw vragen die de avond (of ochtend) compleet maken!

Onze route ziet er bij leven en welzijn als volgt uit:

* Groningen, op donderdagavond 5 oktober van 20.00-22.00 uur in Het Pand, Madoerastraat 16

* Bunschoten-Spakenburg, op zondagochtend 8 oktober in & na de dienst van 10.00 uur in de Adventkerk, Gerbrandysingel 1

* Scherpenzeel, op maandagavond 9 oktober om 20.00 uur in het kerkgebouw van De Achthoek, Molenweg 1

* Piershil, op dinsdagochtend 10 oktober vanaf 9.30 uur in Int Voorste, de ruimte Ūn Heemzicht aan de kant van de Hervormde Kerk, Voorstraat 24A.

* Aalst (bij Zaltbommel), op woensdagavond 11 oktober om 20.00 uur in Hervormd Centrum ít Kruispunt, Kerkpad 4

We kijken ernaar uit je op een van deze locaties†te begroeten!

www.kerkinactie.nl maakt gebruik van cookies.
De website van Kerk in Actie gebruikt cookies van Google Analytics om de eigen kwaliteit te verbeteren. Deze gegevens zijn anoniem gemaakt. Soms wordt echter inhoud getoond van Facebook, YouTube of Twitter; deze social media gebruiken hun cookies ook om advertenties te tonen. Lees meer over ons cookiebeleid.