Werkverlof Nederland

Blog

donderdag 26 oktober 2017Een kort bericht over mijn werkverlof in januari 2018!

In januari 2018 ben ik voor even terug in Nederland op werkverlof. Dat betekent concreet dat ik tussen 7 en 21 januari 2018 beschikbaar ben om in uw gemeente langs te komen om wat te delen over mijn werk. We kunnen dat op verschillende manieren vorm geven, bijvoorbeeld door een bijbelstudie te doen, een film te bekijken, of gewoon samen te praten, rondom onderwerpen die ik meeneem uit de Zuid-Afrikaanse context. De precieze invulling kunnen we natuurlijk samen overleggen. Graag verwijs ik naar Sietske Renting voor meer info en het afspreken van specifieke data: Sietske.Renting@icco-cooperation.org.

Werkverlof Nederland in beeld

scroll of swipe door foto's en videomateriaal

www.kerkinactie.nl maakt gebruik van cookies.
De website van Kerk in Actie gebruikt cookies van Google Analytics om de eigen kwaliteit te verbeteren. Deze gegevens zijn anoniem gemaakt. Soms wordt echter inhoud getoond van Facebook, YouTube of Twitter; deze social media gebruiken hun cookies ook om advertenties te tonen. Lees meer over ons cookiebeleid.