Isa-e Church: Sterk geloof

Nieuws

maandag 6 november 2017Afgelopen zomer is er ontzettend veel neerslag gevallen in Bangladesh, dat zal u niet ontgaan zijn. Op 12 juni veroorzaakte een zware moessonregen een reeks aardverschuivingen en overstromingen in drie heuvelachtige districten van Bangladesh.

Hierbij zijn minstens 152 mensen om het leven gekomen. Meer dan een miljoen mensen zijn voor een deel of helemaal getroffen door de overstroming. Ze kunnen niet meer in hun huis, hun vee is weg en er is niet genoeg zuiver drinkwater.

Ook veel kerkleden van Isa-e Church zijn slachtoffer geworden van deze overstromingen en aardverschuivingen. Het is voor hen als bekeerde christenen soms extra lastig om terug te vallen op hun netwerk voor hulp, omdat hun familiebanden vaak verzwakt zijn. Isa-e Church merkt in ontmoetingen dat ze een sterk geloof houden, ondanks de ellendige situatie. Bid u mee voor alle slachtoffers van deze natuurramp en ook voor deze groep kerkleden?

Een uitgebreide update van Isa-e Church vindt u hier (Engels).

 

 

Isa-e Church: Sterk geloof in beeld

scroll of swipe door foto's en videomateriaal

www.kerkinactie.nl maakt gebruik van cookies.
De website van Kerk in Actie gebruikt cookies van Google Analytics om de eigen kwaliteit te verbeteren. Deze gegevens zijn anoniem gemaakt. Soms wordt echter inhoud getoond van Facebook, YouTube of Twitter; deze social media gebruiken hun cookies ook om advertenties te tonen. Lees meer over ons cookiebeleid.