Volg Kerk in Actie-reizigers in Myanmar

Nieuws

woensdag 22 november 2017Woensdag 15 november vertrok een groep van 12 reizigers met Kerk in Actie naar Myanmar. Op zoek naar geloof, hoop en liefde in dit Aziatische land. Hanneke Blom is één van de reizigers. Zij houdt tijdens de reis dagelijks een weblog bij. Volg hun belevenissen.

Eén van de partners, die ze bezoeken is TLMI-M: The Leprosy Mission International Myanmar. Deze organisatie biedt hulp aan gehandicapten: fysiotherapie, een rolstoel, hulpmiddelen en onderwijs. De medewerkers geven ook trainingen en microkredieten, zodat gehandicapten een eigen bedrijfje kunnen beginnen, zodat ze niet meer afhankelijk zijn van anderen voor hun inkomen.

Lees het weblog van Hanneke Blom in Myanmar.

Wilt u zelf ook eens op reis met Kerk in Actie? Tot 1 december 2017 kunt u zich nog aanmelden voor een reis naar China in april 2018. Najaar 2018 staat een reis naar Oeganda in de planning.

www.kerkinactie.nl maakt gebruik van cookies.
De website van Kerk in Actie gebruikt cookies van Google Analytics om de eigen kwaliteit te verbeteren. Deze gegevens zijn anoniem gemaakt. Soms wordt echter inhoud getoond van Facebook, YouTube of Twitter; deze social media gebruiken hun cookies ook om advertenties te tonen. Lees meer over ons cookiebeleid.