Ga met Kerk in Actie op reis naar Oeganda

Nieuws

donderdag 15 februari 2018Wilt u het werk van Kerk in Actie een keer met eigen ogen zien? Ga dan van 20 oktober tot 3 november 2018 mee op reis met Kerk in Actie naar Oeganda. U gaat op onder andere op bezoek bij de Mothers Union, die tijdens de 40dagentijd 2018 centraal staat in de campagne Onvoorwaardelijke liefde. Een bijzondere reis waarin u de kans krijgt om de Oegandese bevolking te ontmoeten en een stukje van elkaars leven te delen. Om samen te ervaren hoe universeel onvoorwaardelijke liefde is.

Voor wie: Volwassenen (vanaf 50 jaar)
Reisdatum: 20 oktober - 3 november 2018 (kan nog enkele dagen verschuiven)
Kosten: rond 1700 euro p.p. (incl. voorbereiding, vlucht, vervoer, overnachtingen in gedeelde kamer, maaltijden, excursies, excl. visum, inentingen, verzekering)
Informatie: Hanneke van den Biggelaar, reizen@kerkinactie.nl, tel. (030) 692 7869.

Lees meer en meld u aan!

Straatkinderen uit Karamoja en Church of Uganda

Tijdens deze reis bezoekt u ook partners, die zich inzetten voor de straatkinderen uit Karamoja en de Church of Uganda (CoU Teddo). Naast het bezoek aan verschillende projecten, is er natuurlijk ook aandacht voor culturele activiteiten. Kortom: een reis voor iedereen van 50 jaar en ouder, die een onvergetelijke ervaring op wil doen, het werk van Kerk in Actie een warm hart toedraagt.

Goede voorbereiding

Kerk in Actie organiseert twee voorbereidingsdagen voor de deelnemers op 8 september en 6 oktober. Daar ontmoet u ook de andere reisgenoten, maximaal twaalf personen. Na afloop van de reis is er nog een terugkomdag op 8 december.

Waarom zou u meegaan?

Samen zijn we de kerk in actie. Wij geloven in delen. Of het nu gaat om je tijd, je geloof, de talenten die je hebt of om geld, dat maakt daarbij niet uit. Als je op reis bent, deel je voor heel even je leven met de mensen bij wie je te gast bent. U doet een onvergetelijke ervaring op, waar u later nog vaak aan terug zult denken. Zodra u weer terug bent in Nederland, deelt u hun leven opnieuw door er over te vertellen aan familie, vrienden of collega’s. Maar óók door er in de kerk over te vertellen. Zodat bijvoorbeeld de collecte ineens een gezicht krijgt. En het voelbaar wordt hoe we samen wereldwijd een gemeenschap vormen van mensen die geloven in delen.

Grijp deze kans

Meld u aan via de website: www.kerkinactie.nl/reizen. Of neem contact op met Hanneke van den Biggelaar, reizen@kerkinactie.nl, tel. (030) 692 7869.

Deel deze informatie

Deel deze informatie ook met gemeenteleden in uw kerk. Download en print bijvoorbeeld de informatie Ga mee op reis naar Oeganda.

www.kerkinactie.nl maakt gebruik van cookies.
De website van Kerk in Actie gebruikt cookies van Google Analytics om de eigen kwaliteit te verbeteren. Deze gegevens zijn anoniem gemaakt. Soms wordt echter inhoud getoond van Facebook, YouTube of Twitter; deze social media gebruiken hun cookies ook om advertenties te tonen. Lees meer over ons cookiebeleid.