Psalm Project in Axel

Persoonlijk verhaal

woensdag 4 april 2018In 2018 vinden er diverse concerten plaats in samenwerking met het platform Zingen in de Kerk. Zeeuwse kerken nodigen een artiest uit en tijdens de avond wordt er gecollecteerd voor de projecten in Pakistan. Zo ook in Axel. De zendingscommissie van Axel stuurde Kerk in Actie onderstaande reactie: Op 16 maart 2018 heeft The Psalm Project een concert gegeven in Axel.

Er waren niet alleen mensen uit onze eigen plaats, maar ook uit de omgeving. Het was een fantastische avond, we hebben erg veel positieve reacties gehad. Het paasverhaal kwam door de lezingen en de mooie liederen geheel tot leven. Doordat er met verschillende kleuren licht werd gewerkt gaf dit een prachtig effect. We hebben genoten van begin tot eind.

 

www.kerkinactie.nl maakt gebruik van cookies.
De website van Kerk in Actie gebruikt cookies van Google Analytics om de eigen kwaliteit te verbeteren. Deze gegevens zijn anoniem gemaakt. Soms wordt echter inhoud getoond van Facebook, YouTube of Twitter; deze social media gebruiken hun cookies ook om advertenties te tonen. Lees meer over ons cookiebeleid.