Regio avonden Zeeland voor Pakistan

Nieuws

woensdag 4 april 2018De komende maanden vinden er drie regioavonden plaats in het kader van Zeeland voor Pakistan.

Begin maart is relatiebeheerder Martin Teunissen van Kerk in Actie naar Pakistan geweest. Hij heeft daar gesproken met mensen van de Kerk van Pakistan en met partnerorganisaties die ondersteund worden vanuit de actie ‘Zeeland voor Pakistan’. Op deze avonden deelt Martin zijn verhaal en willen we elkaar inspireren.

  • 16 april 2018: Goes

Hervormde gemeente Levensbron. Mansholtlaan 1 Goes

19.30 uur (zaal open vanaf 19.00 uur)

 

  • 23 april 2018: Arnemuiden

Gereformeerde Kerk Arnemuiden. Kerklaan 4 Arnemuiden

19.30 uur (zaal open vanaf 19.00 uur)

 

  • 30 mei 2018: Hoek

Protestantse gemeente Hoek. Langestraat 6 Hoek

19.30 uur (zaal open vanaf 19.00 uur)

Aanmelden is niet nodig. Tot dan!

 

www.kerkinactie.nl maakt gebruik van cookies.
De website van Kerk in Actie gebruikt cookies van Google Analytics om de eigen kwaliteit te verbeteren. Deze gegevens zijn anoniem gemaakt. Soms wordt echter inhoud getoond van Facebook, YouTube of Twitter; deze social media gebruiken hun cookies ook om advertenties te tonen. Lees meer over ons cookiebeleid.