Verlof!

Blog

donderdag 26 april 2018Twee keer herfst in ťťn jaar. Nu in BraziliŽ en in oktober en november in Nederland. Want in de periode 28 oktober tot en met 11 november ben ik terug voor verlof!

Als u meer zou willen horen over COMIN en mijn werk, wel wat meer zou willen weten over de situatie van inheemse volkeren van BraziliŽ en/of mee zou willen denken over wat interculturele en interreligieuze dialoog inhoudt - zo tussen de realiteit van BraziliŽ en Nederland in - dan kom ik graag langs.

De logistiek van de afspraken tijdens mijn verlof is in de capabele handen van Lin Tjeng (l.tjeng@icco-cooperation.org). Neemt u contact met haar op?

Ik zie ernaar uit u en jullie (weer) te ontmoeten!

www.kerkinactie.nl maakt gebruik van cookies.
De website van Kerk in Actie gebruikt cookies van Google Analytics om de eigen kwaliteit te verbeteren. Deze gegevens zijn anoniem gemaakt. Soms wordt echter inhoud getoond van Facebook, YouTube of Twitter; deze social media gebruiken hun cookies ook om advertenties te tonen. Lees meer over ons cookiebeleid.