We will

Blog

maandag 21 mei 2018Prins Harry en actrice Meghan zijn getrouwd! Miljoenen tweets gingen de wereld over. Wat blijft er bij jou hangen? De jurk van een kwart miljoen? De schwung van de zwarte dominee? De kus van het mooie stel? De belijdenis van de drie-enige God? Bij ons blijft de belofte van de aanwezigen hangen: we will.

Meelevende gemeenten

Dat 'we will' bij ons blijft hangen, komt door de met ons meelevende gemeenten: zij steunen ons. De gemeente Dordrecht-Dubbeldam zong ons toe ‘druk uw zegel op mijn hart’, we kregen de bloemen en een kleurrijke kaart vol namen van gemeenteleden. In IJlst leerden we een heus Zambiaans lied, was er Fries suikerbrood en gaat de gebedsgroep tweewekelijks voor ons bidden. In Nijkerk vierden we samenwerking over kerkgrenzen, ontvingen we een fair trade pakket en dankten we voor de Pinkstergeest die zich verdeelt.

Vrucht van de Geest

Bottomline treft ons de hartelijkheid, een uiting van de vrucht van de Geest. Het smaakt naar meer! We gunnen elke nieuwkomer en iedere oudgediende een gemeente die met alle heiligen de kerk in actie is: we will.

Ons ticket is geboekt. 3 juli hopen we naar Lusaka te vertrekken!

Kruiskerk.jpg

www.kerkinactie.nl maakt gebruik van cookies.
De website van Kerk in Actie gebruikt cookies van Google Analytics om de eigen kwaliteit te verbeteren. Deze gegevens zijn anoniem gemaakt. Soms wordt echter inhoud getoond van Facebook, YouTube of Twitter; deze social media gebruiken hun cookies ook om advertenties te tonen. Lees meer over ons cookiebeleid.