Vaderdag

Blog

dinsdag 19 juni 2018Het is Vaderdag 17 juni 2018. Al onze kinderen zijn er. We omhelzen ze stuk voor stuk stevig. Nu kan het nog! Over twee weken vertrekken we. Dat is super spannend.

Afscheid

Even later zitten we in een volle kerk. Thijs preekt over Abram die afscheid neemt in het vertrouwen dat God hem en de zijnen onderweg wegwijs maakt (Genesis 12). Abram ging op basis van Gods belofte: “Ik zal je zegenen, een bron van zegen zul je zijn.” Wij mogen in die belofte delen want Abram is de vader van alle gelovigen. Genesis 12 gaat dus niet over mensen die naar het buitenland gaan maar over de roeping van Gods kerk wereldwijd: door God gezegend bron van zegen zijn.

Verhalen verbinden

Wij zijn rijk door God gezegend: zoveel draagvlak, zoveel warmte, zoveel liefde. Kijk maar naar de foto’s van het feest op 16 juni en de dienst op 17 juni. 

TB5682.jpg

muziek2.jpg

Gezegend vertrekken we naar Zambia, open voor Gods zegen in studenten, docenten en anderen. We hopen er iets van met jullie te delen. We horen ook graag jullie verhalen. Zo verbindt God ons. En onze verhalen met Zijn verhaal in Jezus waar alle volken in delen.

Vaderdag 17 juni 2018 is voorbij. Onze kinderen zijn gevlogen. De kerk is leeg. God blijft verhalen verbinden. Het is elke dag Vaderdag.

www.kerkinactie.nl maakt gebruik van cookies.
De website van Kerk in Actie gebruikt cookies van Google Analytics om de eigen kwaliteit te verbeteren. Deze gegevens zijn anoniem gemaakt. Soms wordt echter inhoud getoond van Facebook, YouTube of Twitter; deze social media gebruiken hun cookies ook om advertenties te tonen. Lees meer over ons cookiebeleid.