Daar gaan we dan......

Blog

dinsdag 3 juli 2018Vier sterke verhuizers proberen met vereende krachten de grote ingepakte doos voor Zambia de verhuiswagen in te krijgen. Hoe verder de doos opgetild wordt hoe verder de bodem doorbuigt. We staan er een beetje ongerust bij te kijken, gaat dit wel goed?

Uitpakken

Even later besluit de voorman dat de hele doos uitgepakt moet, leeg de vrachtwagen in gaat en daar weer in gepakt wordt. Na veel gesjouw, heen en weer geloop en gezweet (het was rond de 30 graden) rijden aan het begin van de middag twee vrachtwagens de straat uit. Een deel van de spullen zien we over een paar jaar weer. De grote doos wordt over een paar weken in Lusaka afgeleverd. Hoe en of die dan heel aankomt, dat zien we dan wel..... 

Klaar

Na het leeghalen van de pastorie konden we een paar dagen bij vrienden verblijven die een B&B in hun tuin hebben. Even bijkomen, de laatste dingen regelen en afscheid nemen. Nu zijn we klaar om te vertrekken. Met in onze rugzak super veel mooie herinneringen, lieve berichten, wensen en gebeden.

Ps. Ons leven staat een beetje op z'n kop, de foto ook! Iemand een tip?

www.kerkinactie.nl maakt gebruik van cookies.
De website van Kerk in Actie gebruikt cookies van Google Analytics om de eigen kwaliteit te verbeteren. Deze gegevens zijn anoniem gemaakt. Soms wordt echter inhoud getoond van Facebook, YouTube of Twitter; deze social media gebruiken hun cookies ook om advertenties te tonen. Lees meer over ons cookiebeleid.