Genieten van het leven door kleding en lakens

Persoonlijk verhaal

donderdag 5 juli 2018Ayub heeft jaren bij een baksteenfabriek gewerkt. Met het geld daarvan konden hij, zijn vrouw en zijn kinderen net rondkomen. Hierdoor konden de kinderen niet naar school. Hij had er al vaak over gedacht om een eigen zaakje te beginnen, maar hij had te weinig startkapitaal.

Op een gegeven moment werd hij uitgenodigd om voor een bijeenkomst van NOAD in zijn dorp. “Door deze bijeenkomst kreeg ik een andere kijk op het leven en ik begon vooruit te denken! Samen met de staf van NOAD ben ik gestart met de verkoop van kleding en lakens. En met succes! Daarnaast organiseert NOAD groepsbijeenkomsten voor zelfstandige ondernemers, zodat we elkaar kunnen helpen met het runnen van onze bedrijfjes. Dat helpt erg in het runnen van mijn bedrijf. Nu heb ik zoveel winst gemaakt, dat ik een geit heb gekocht. Mijn vrouw verzorgt de geit en we hebben nu ook al 2 lammetjes. Mijn gezin is erg blij, mijn kinderen gaan naar school en genieten van het leven. NOAD bedankt!”

 

www.kerkinactie.nl maakt gebruik van cookies.
De website van Kerk in Actie gebruikt cookies van Google Analytics om de eigen kwaliteit te verbeteren. Deze gegevens zijn anoniem gemaakt. Soms wordt echter inhoud getoond van Facebook, YouTube of Twitter; deze social media gebruiken hun cookies ook om advertenties te tonen. Lees meer over ons cookiebeleid.