Stevig in je schoenen staan

Persoonlijk verhaal

woensdag 25 juli 2018Razza is, nadat hij zijn master had afgerond, gaan werken bij de overheid. Hij ontdekte dat collega´s veel vragen hadden over zijn christelijk geloof, die hij niet wist te beantwoorden. Daardoor namen zijn collega’s hem niet echt serieus.

Nadat hij zijn school had afgerond, heeft hij veel studies gedaan maar niets met het geloof. Dit gebeurt bij heel veel jonge christenen in Pakistan. Omdat Razza eigenlijk geen antwoorden had, raakte hij langzaam maar zeker zijn geloof kwijt. 

Tot het moment dat een vriend hem vertelde van de OTS-cursus die in een dorp vlakbij werd gehouden. Hij besloot om daar toch nog een kijkje te gaan nemen. Daar kwam hij erachter dat er nog veel meer christenen zijn die ook met allerlei vragen rondlopen. Na een aantal lessen heeft hij weer opnieuw gekozen om Jezus te volgen. Hij staat nu stevig in zijn schoenen, volgt de 10e cursus en deelt de liefde van Jezus met andere mensen die twijfelen over het geloof.

Razza: “Ik was te veel afgeleid door alle dingen die ik leerde tijdens mijn studies waardoor ik weinig wist over het geloof. Ik was mijn geloof bijna kwijtgeraakt, maar God heeft mij de kans gegeven om hem opnieuw te leren kennen. Nu ben ik blij dat ik christen ben, ook al is het soms nog best wel lastig. Ik ben dankbaar dat ik via OTS weer een weg naar het eeuwige leven ben ingeslagen.”

 

www.kerkinactie.nl maakt gebruik van cookies.
De website van Kerk in Actie gebruikt cookies van Google Analytics om de eigen kwaliteit te verbeteren. Deze gegevens zijn anoniem gemaakt. Soms wordt echter inhoud getoond van Facebook, YouTube of Twitter; deze social media gebruiken hun cookies ook om advertenties te tonen. Lees meer over ons cookiebeleid.