Adventskalender 2018: Hoop. Vraag de kalender nu gratis aan!

Nieuws

maandag 5 november 2018De adventskalender van de Protestantse Kerk is dit jaar in een nieuw jasje gestoken. Een dagelijkse Bijbeltekst en quote, recept, verhaal of gedicht brengen u steeds een stapje dichter bij Kerst, feest van hoop. Vraag de kalender nu gratis aan of kom langs in de stand op de Landelijke Diaconale Dag en ontvang een gratis exemplaar voor uzelf en een om te weg te geven!

In de adventstijd leven we toe naar Kerst,het feest van God die mensen niet aan hun lot overlaat. Wij vieren dat Gods licht het wint van de duisternis. De adventskalender daagt u uit hoopvol toe te leven naar dit prachtige feest. ´Hoop´ is de rode draad door alle dagen van de adventskalender 2018.

U kunt een gratis exemplaar van de adventskalender 2018 aanvragen via www.protestantsekerk.nl/adventskalender. Op deze pagina vindt u ook een inkijkexemplaar, waarin u alvast een idee krijgt van de inhoud van de kalender.

De kalender bestellen voor uw gemeente

Misschien wilt u als kerk uw gemeenteleden verrassen met een kalender. Vanaf twee en meer exemplaren kost de kalender 1 euro per stuk en is deze te bestellen via de webwinkel van de Protestantse Kerk

Speciale actie op de Landelijke Diaconale Dag

Kom op de Landelijke Diaconale Dag op zaterdag 10 november a.s. langs in de Kerk in Actie stand met kerst- en veertigdagentijdmaterialen en u ontvangt een gratis exemplaar van de adventskalender voor uzelf en ook een om weg te geven.

www.kerkinactie.nl maakt gebruik van cookies.
De website van Kerk in Actie gebruikt cookies van Google Analytics om de eigen kwaliteit te verbeteren. Deze gegevens zijn anoniem gemaakt. Soms wordt echter inhoud getoond van Facebook, YouTube of Twitter; deze social media gebruiken hun cookies ook om advertenties te tonen. Lees meer over ons cookiebeleid.