Ga mee op reis naar India

Nieuws

dinsdag 2 oktober 2018Wilt u het werk van Kerk in Actie een keer met eigen ogen zien? Ga dan van 21 februari tot en met 4 maart 2019 mee op reis met Kerk in Actie naar het zuiden van India.

Voor wie? Volwassenen vanaf 50 jaar
Wanneer? 21 februari t/m 4 maart2019 (kan nog 1 of 2 dagen verschuiven)
Partners: Bezoek aan SAVE, CARDS en Sadhana (thema: kinderarbeid)
Kosten: 1.700 euro (inclusief vliegtickets, lokaal transport, maaltijden, excursies, exclusief verzekeringen, visum, vaccinaties)
Twee voorbereidingsdagen: zaterdagen 5 januari + 9 februari 2019
Terugkomdag: 30 maart 2019
Informatie: Hanneke van den Biggelaar, reizen@kerkinactie.nl, tel. (030) 692 7869.

U gaat op bezoek bij partnerorganisaties van Kerk in Actie, die zich inzetten om kinderarbeid te bestrijden en alle kinderen naar school te laten gaan. Een van de organisaties is Sadhana, die tijdens de 40dagentijd 2018 centraal staat in de campagne Een nieuw begin. Daarnaast bezoekt u ook SAVE en CARDS die zich inzetten tegen kinderarbeid. Een bijzondere reis waarin u de kans krijgt om de Indiase bevolking te ontmoeten en een stukje van elkaars leven te delen. Naast het bezoek aan verschillende projecten, is er natuurlijk ook aandacht voor culturele activiteiten. Kortom: een reis voor iedereen van 50 jaar en ouder, die een onvergetelijke ervaring op wil doen, het werk van Kerk in Actie een warm hart toedraagt en daarmee samen met ons gelooft in delen.

Lees meer over deze reis en meld u aan!

www.kerkinactie.nl maakt gebruik van cookies.
De website van Kerk in Actie gebruikt cookies van Google Analytics om de eigen kwaliteit te verbeteren. Deze gegevens zijn anoniem gemaakt. Soms wordt echter inhoud getoond van Facebook, YouTube of Twitter; deze social media gebruiken hun cookies ook om advertenties te tonen. Lees meer over ons cookiebeleid.