Ga met Kerk in Actie op reis naar India, Ethiopie of Libanon

Nieuws

donderdag 25 oktober 2018Wat is de beste manier om je te laten raken door het werk van Kerk in Actie? Zelf mee op reis gaan: horen, zien, proeven, voelen en beleven! Omdat Kerk in Actie gelooft in delen, laten wij onze donateurs en gemeenteleden ook graag delen in deze ervaringen.

50+reizen naar India en Ethiopië

In het voorjaar organiseert Kerk in Actie een reis voor 50+ers naar India. Het thema is kinderarbeid. We bezoeken de Indiase partners Cards, SAVE en Sadhana. In het najaar is er voor deze zelfde doelgroep een reis naar Ethiopië. Daar kunt u ervaren welke noodhulp de Ethiopische kerken bieden en wat zij doen aan rampenpreventie.

Jongerenreis naar Libanon

Ben je tussen de 18 en 35 jaar? Dan kun je maart 2018 mee met een Internationale Taizé-reis naar Libanon, waarbij we ook partners van Kerk in Actie bezoeken.

Volg de reis in Oeganda

Wilt u weten hoe zo'n reis gaat? Of volgt u liever de reizen van anderen vanuit uw eigen huis? Lees dan de reisverslagen van anderen. Zo is er nu een reis gaande in Oeganda. Volg hun verhalen en beleef de reis zo mee. 

Gemeentereizen

Deel deze informatie ook met gemeenteleden in uw kerk. Zijn er meerdere gemeenteleden in uw kerk enthousiast om het werk van Kerk in Actie van dichtbij te ervaren? Bijvoorbeeld wanneer u voor langere tijd een bepaald project van Kerk in Actie steunt? Dan zijn ook reizen op maat met meerdere gemeenteleden mogelijk. Kijk voor de mogelijkheden op: www.kerkinactie.nl/reizen

Waarom zou u meegaan?

Samen zijn we de kerk in actie. Wij geloven in delen. Of het nu gaat om je tijd, je geloof, de talenten die je hebt of om geld, dat maakt daarbij niet uit. Als je op reis bent, deel je voor heel even je leven met de mensen bij wie je te gast bent. U doet een onvergetelijke ervaring op, waar u later nog vaak aan terug zult denken. Zodra u weer terug bent in Nederland, deelt u hun leven opnieuw door er over te vertellen aan familie, vrienden of collega’s. Maar óók door er in de kerk over te vertellen. Zodat bijvoorbeeld de collecte ineens een gezicht krijgt. En het voelbaar wordt hoe we samen wereldwijd een gemeenschap vormen van mensen die geloven in delen.

Download en print en deel de Reisposter 2019.

www.kerkinactie.nl maakt gebruik van cookies.
De website van Kerk in Actie gebruikt cookies van Google Analytics om de eigen kwaliteit te verbeteren. Deze gegevens zijn anoniem gemaakt. Soms wordt echter inhoud getoond van Facebook, YouTube of Twitter; deze social media gebruiken hun cookies ook om advertenties te tonen. Lees meer over ons cookiebeleid.