Regioavonden Zeeland voor Pakistan met Ds Qaiser Julius

Nieuws

woensdag 27 februari 2019In de week van 25 maart 2019 vinden er in elke ring van Zeeland regioavonden plaats in het kader van Zeeland voor Pakistan. Hoe is het om als christen in de minderheid te zijn? Als je voorzichtig moet zijn om je geloof te uiten? Tijdens de regioavonden is er een gast uit Pakistan waarmee we in gesprek gaan: Ds. Qaiser Julius van het Open Theologisch Seminarie in Pakistan.

tANv0rbHp3WUSUCjKuaRYOaaIXmRpd_GHW8Y-JQE

Een ontmoeting met Qaiser Julius

In Pakistan voelen veel christenen zich kwetsbaar en onzeker. Juist in een land waar christenen veel kritische vragen krijgen over hun geloof of het dringende verzoek om moslim te worden, is het belangrijk dat zij stevig in hun schoenen staan en goed weten wat het geloof betekent. Qaiser Julius is predikant en directeur van het Open Theologisch Seminarie in Pakistan, één van de drie projecten van Zeeland voor Pakistan. Hier leren christenen, vooral jongeren, hoe ze sterker kunnen staan in hun geloof.

Zeeland voor… vanaf 2020

In het tweede deel van de avond komt de commissie met een voorstel voor Zeeland voor….. vanaf 2020. Ook vertellen we u meer over de commissie ZWO Zeeland.

 • 25 maart 2019: Hoek
  Protestantse gemeente Hoek. Langestraat 6 Hoek
  19.30 uur (zaal open vanaf 19.00 uur)

 • 26 maart 2019: Goes
  Hervormde gemeente Levensbron. Mansholtlaan 1 Goes
  19.30 uur (zaal open vanaf 19.00 uur)

 • 27 maart 2019: Bruinisse
  Hervormde gemeente Bruinisse. Kerkplein 1 Bruinisse
  19.30 uur (zaal open vanaf 19.00 uur)

 • 28 maart 2019: Oostkapelle
  Zionskerk. Duinweg 36a Oostkapelle
  19.00 uur (zaal open vanaf 18.45 uur)

U bent van harte uitgenodigd! Aanmelden is niet nodig.

 

www.kerkinactie.nl maakt gebruik van cookies.
De website van Kerk in Actie gebruikt cookies van Google Analytics om de eigen kwaliteit te verbeteren. Deze gegevens zijn anoniem gemaakt. Soms wordt echter inhoud getoond van Facebook, YouTube of Twitter; deze social media gebruiken hun cookies ook om advertenties te tonen. Lees meer over ons cookiebeleid.