Gratis Concert

Blog

maandag 11 maart 2019Ik erger me dat ik vroeg wakker ben: na een drukke week had ik nog graag een paar uur geslapen. Ik doe nog een poging maar de slaap dekt me niet meer toe.

P1440723.jpg

Beurtzang

Vaag hoor ik vroege vogels zingen. In korte tijd verheffen steeds meer soortgenoten hun stem. Even later luister ik naar een gratis concert: mijn dag begint met hun lied voor God. Het doet me denken aan een lied, geleerd in de bosrijke omgeving van mijn jeugd:

De vogels in de bomen,

zij zingen hun lied.

De vogels in de bomen

verzwijgen U niet.

Zij stijgen de hemel

een eind tegemoet

en brengen in beurtzang

hun Schepper een groet.

 Luistermoment

Zin in een luistermoment? Klik op https://vimeo.com/322869809

PS: na het concert heb ik nog lekker geslapen tot de wekker ging :)

P1440059.jpg

www.kerkinactie.nl maakt gebruik van cookies.
De website van Kerk in Actie gebruikt cookies van Google Analytics om de eigen kwaliteit te verbeteren. Deze gegevens zijn anoniem gemaakt. Soms wordt echter inhoud getoond van Facebook, YouTube of Twitter; deze social media gebruiken hun cookies ook om advertenties te tonen. Lees meer over ons cookiebeleid.