Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl

Een warm bad

‘Koud hè in Nederland? Dat zal wel wennen zijn!’ Dat hebben we deze weken vaak gehoord. In Zambia inderdaad geen harde hagelbuien en gure windvlagen. Maar koud hebben we het in Nederland niet gehad. Integendeel, vele ontmoetingen voelden als een warm bad.

Banden

In Zambia hebben we sinds vorig jaar banden gekregen. Met docenten en studenten op de universiteit, met broers en zussen in de kerk, met vrienden en kennissen om ons heen. Soms is het zoeken elkaar te bereiken en hoe elkaar te verrijken. We zijn blij met een eerste begin. Terug in Nederland merkten we hoe goed het is ook hier banden te hebben. Met kinderen en familie, met Kerk in Actie en gemeenten, met vrienden en bekenden. Vaak praat je zo weer verder. Meestal begrijp je elkaar nog. Anders helpt een vraag, een arm om je heen, een kindertekening, een zegenlied, een stil gebed. Het heeft ons bemoedigd!

Hartverwarmend

Woensdag 17 april gaan we terug naar Zambia want maandag 22 april beginnen de lessen weer. Dat betekent hier voorlopig afscheid nemen. En daar weer integreren. We gaan in het vertrouwen overal in verbanden te mogen leven, gedragen door de band die God in Jezus heeft gelegd. Die band kan nooit stuk. Dat is wereldwijd het hartverwarmende van Goede Vrijdag en Pasen. We wensen jullie allemaal gezegende Paasdagen!

Was deze informatie zinvol?
We hebben je feedback ontvangen, dankuwel!

Om deze pagina verder te verbeteren zijn wij benieuwd waarom u deze pagina wel of niet zinvol vond. U kunt ons helpen door de onderstaande vragen in te vullen.

Mogen we je contactgegevens voor eventuele verdere vragen? (niet verplicht)

Andere verhalen

Uit dit project