"Eindelijk kan ik zelf keuzes maken"

Nieuws

woensdag 22 mei 2019Het is een jaar geleden dat Ismail en Rashida, samen met hun zoon en dochter, het geweld in Myanmar ontvluchten en in Bangladesh aankwamen.

Daar werden ze geregistreerd en kregen ze een klein onderkomen in Kamp 16. Sindsdien is het leven niet gemakkelijk geweest.

Hoewel ze voedselpakketten van verschillende organisaties ontvingen, verlangden ze er steeds naar om een normaal leven te leiden. Met vrijheid om zelf te beslissen waar ze zouden blijven en wat ze konden eten. Onlangs hebben Ismail en Rashida via Kerk in Actie voedselcheques ontvangen (ter waarde van 830 BDT). Ze kunnen deze voucher een maand lang gebruiken en daarmee zelf kiezen welke van de 14 geselecteerde producten ze willen kopen in een van de winkels in de buurt. Rashida is blij dat ze nu zelf kan kiezen wat haar kinderen te eten krijgen.

 

www.kerkinactie.nl maakt gebruik van cookies.
De website van Kerk in Actie gebruikt cookies van Google Analytics om de eigen kwaliteit te verbeteren. Deze gegevens zijn anoniem gemaakt. Soms wordt echter inhoud getoond van Facebook, YouTube of Twitter; deze social media gebruiken hun cookies ook om advertenties te tonen. Lees meer over ons cookiebeleid.