Kom naar de 2e hands boekenmarkt in Veere!

Nieuws

woensdag 3 juli 2019In de maanden juli en augustus is er iedere dinsdag van 10.30 uur -16.30 uur en iedere woensdag van 13.30 uur 16.30 uur een grote 2e hands boekenmarkt in de kleine kerk van Veere ( Kapellestraat 27). Iedere week wordt de voorraad aangevuld, dus er zijn iedere week nieuwe boeken!

"Voor een klein bedrag hebt u prima 2e hands boeken. De boeken langs de wanden kosten een euro, de kinderboeken 50 cent en die op de tafels in het midden kosten een beetje meer”. Petra van den Berge, penningmeester van de ZWO-commissie Walcheren en Zeeuws Vlaanderen, weet precies wat waar ligt en wat de prijs is van de boeken. Het doel van de verkoop: het helpen van (christelijke) minderheden in Pakistan, met name de kansarmen, zou vooral mensen kunnen aanspreken wanneer wordt teruggedacht aan de Ramp van 1953. Toen werd juist vanuit Pakistan hulp geboden. De kerk doet met de actie Zeeland voor Pakistan wat terug.

De moeite waard!

Veere is volgens Petra ook een uitgelezen plek voor deze activiteit. ,,Je hebt hier weinig logiesmogelijkheden, in tegenstelling tot plekken als Vrouwenpolder en Domburg. Dus komen er in Veere vooral dagjesmensen." Petra is nog tot eind augustus te vinden in de Kleine Kerk. Dat is op dinsdag open van 11.00 tot 16.30 uur. De dinsdag is meestal het drukst, omdat dan ook de Historische Markt wordt gehouden in Veere. Woensdag wordt er verkocht van 13.30 tot 16.30 uur. Dan is er wat minder aanloop. Een bezoekje is het zeker waard, het kan tenslotte nog enkele weken.

Komt u ook een keer een kijkje nemen, u bent van harte welkom!

Kom naar de 2e hands boekenmarkt in Veere! in beeld

scroll of swipe door foto's en videomateriaal

www.kerkinactie.nl maakt gebruik van cookies.
De website van Kerk in Actie gebruikt cookies van Google Analytics om de eigen kwaliteit te verbeteren. Deze gegevens zijn anoniem gemaakt. Soms wordt echter inhoud getoond van Facebook, YouTube of Twitter; deze social media gebruiken hun cookies ook om advertenties te tonen. Lees meer over ons cookiebeleid.