Nodig Marleen Anthonissen uit in uw gemeente in het najaar!

Nieuws

donderdag 11 juli 2019Marleen Anthonissen-van der Louw was ruim 5 jaar namens Kerk in Actie uitgezonden naar Jeruzalem. Ze werkte als pastoraal werker bij de Lutherse Redeemer Church voor de Nederlandse gemeenschap aldaar en gaf voorlichting aan vele Nederlandse bezoekers. Begin juli keerde ze terug in Nederland. Van 30 september tot 10 oktober reist ze door Nederland om te vertellen over hun tijd in Jeruzalem. Wilt u als gemeente Marleen uitnodigen? Aanmelden kan vanaf nu!

In 2013 werden Ilja en Marleen Anthonissen-van der Louw door Kerk in Actie uitgezonden naar Jeruzalem. Begin 2014 gingen ze er met hun kinderen Marieke en Niels wonen. Het was hun taak verbinding te leggen tussen Nederlandse en lokale christenen. Marleen als pastoraal werker bij de Lutherse Redeemer Church, Ilja als onderwijsadviseur bij het Bethlehem Bible College. Op 21 oktober 2017 werd Ilja plotseling weggenomen. Marleen zette het werk in Jeruzalem voort tot het einde van de uitzending in juni 2019. Begin juli keerde ze met haar kinderen terug in Nederland.

Marleen uitnodigen in uw gemeente
Van maandag 30 september tot en met donderdag 10 oktober reist Marleen door het land om te vertellen over haar leven en werk in Jeruzalem. Wilt u in uw gemeente ook een avond organiseren met Marleen? U kunt zich dan aanmelden bij Kerk in Actie via m.boerman@protestantsekerk.nl. U ontvangt daarna bericht van Marjon Boerman met afstemming over datum en tijd in die periode.

Dagboek uit Jeruzalem
Over haar tijd in Jeruzalem heeft Marleen een boek geschreven. ´Dagboek uit Jeruzalem´ verschijnt begin september. De boekpresentatie is op vrijdag 13 september a.s. Meer informatie en aanmelden via deze link.


Lees hier alle blogs van Marleen Anthonissen
www.kerkinactie.nl maakt gebruik van cookies.
De website van Kerk in Actie gebruikt cookies van Google Analytics om de eigen kwaliteit te verbeteren. Deze gegevens zijn anoniem gemaakt. Soms wordt echter inhoud getoond van Facebook, YouTube of Twitter; deze social media gebruiken hun cookies ook om advertenties te tonen. Lees meer over ons cookiebeleid.