Marleen Anthonissen spreekt in het land, ontmoet haar bij u in de buurt!

Nieuws

vrijdag 27 september 2019Marleen Anthonissen-van der Louw werd in 2014 met haar man Ilja door Kerk in Actie uitgezonden naar IsraŽl/Palestina. Ilja was tot zijn plotselinge overlijden in 2017 als onderwijsadviseur verbonden aan Bethlehem Bible College. Marleen werkte tot de zomer van 2019 als pastoraal werker bij de Lutherse Redeemer Church voor de Nederlandse gemeenschap in en om Jeruzalem. De komende weken trekt Marleen het land in om te vertellen over haar jaren in Jeruzalem. Ontmoet haar bij u in de buurt!

Marleen gaf in Jeruzalem ook voorlichting aan Nederlandse reisgroepen en schreef regelmatig over haar leven en werk in blogs, columns en artikelen (o.a. op de website van Kerk in Actie en in het Nederlands Dagblad). Een paar weken geleden verscheen haar boek ´Dagboek uit Jeruzalem, het leven van een pastoraal werker in de Heilige Stad´ waarin 40 verhalen staan over haar leven - en het leven van alledag - in Jeruzalem.


Waar kunt u Marleen ontmoeten?


Maandag 30 september
Protestantse gemeente Nieuwland, Dorpskerk, Breestraat 7 te Westmaas. Aanvang 20.00 uur

Dinsdag 1 oktober
Protestantse gemeente ´s Gravenzande, Dorpskerk, Langestraat 34 te ´s Gravenzande. Aanvang 20.00 uur (inloop 19.45 uur)

Donderdag 3 oktober
Nieuwe Kerk, Horsterweg 40, Ermelo. Aanvang 14.30 uur (ouderenmiddag)

Zondag 6 oktober
Protestantse Wijkgemeente de Schaapskooi, Kuperserf 49 te Nijverdal. Aanvang 10.00 uur

Donderdag 10 oktober
Protestantse gemeente Ruurlo/Barchem, gemeentecentrum De Sprankel, Domineesteeg 12 te Ruurlo. Aanvang 20.00 uur

Donderdag 7 november
Calvijnkerk, Tromplaan 7 te Baarn. Aanvang 14.30 uur (inloop 14.00 uur, ouderenmiddag)

Donderdag 14 november
Protestantse gemeente Houten, Opstandingskerk, Het Kant 1 te Houten. Aanvang 20.00 uur.Meer informatie? Dan kunt u contact opnemen met info@protestantsekerk.nl

www.kerkinactie.nl maakt gebruik van cookies.
De website van Kerk in Actie gebruikt cookies van Google Analytics om de eigen kwaliteit te verbeteren. Deze gegevens zijn anoniem gemaakt. Soms wordt echter inhoud getoond van Facebook, YouTube of Twitter; deze social media gebruiken hun cookies ook om advertenties te tonen. Lees meer over ons cookiebeleid.