Vraag van de maand: Wat zijn uw ervaringen met warme overdracht van asielzoekers?

Blog

maandag 9 december 2019Collega Janet Bac kreeg op de Landelijke Diaconale Dag een vraag van een deelnemer: Hoe kun je ervoor zorgen dat asielzoekers een ‘warme overdracht’ krijgen als ze moeten verhuizen van het AZC, waar je ze net een beetje hebt leren kennen, naar een ander AZC of een gemeente elders in het land? Hoe zorg je er dan voor dat ze niet weer zonder netwerk komen te zitten, maar aansluiting vinden bv. bij een gemeente van de Protestantse kerk?

www.kerkinactie.nl maakt gebruik van cookies.
De website van Kerk in Actie gebruikt cookies van Google Analytics om de eigen kwaliteit te verbeteren. Deze gegevens zijn anoniem gemaakt. Soms wordt echter inhoud getoond van Facebook, YouTube of Twitter; deze social media gebruiken hun cookies ook om advertenties te tonen. Lees meer over ons cookiebeleid.