Op reis naar Ethiopie

Reisverslag

maandag 10 februari 2020Donderdag 13 februari 2020 is het zover. Een groep van 11 mensen uit verschillende kerkelijke gemeenten uit het hele land, van Schijf tot Joure, reist af naar Ethiopie. Zij zullen een reis gaan maken langs verschillende programma's die Kerk in Actie ondersteunt.

De groep heeft elkaar al leren kennen via de verschillende voorbereidingsdagen die we gehouden hebben. Onderwerpen als de te bezoeken partnerorganisaties en het land, interculturele ommunicatie en veiligheid zijn hier uitgebreid besproken.  De reis zal ons brengen naar de hoofdstad Addis Ababa op 2400 meter hoogte. Na een verblijf van een paar dagen in de buurt van de hoofstad zullen we ons verder gaan verplaatsen met landrovers.  Nieuwsgierig wat wij allemaal zullen gaan zien?  Volg ons dan via deze blog.

 

 

Op reis naar Ethiopie in beeld

scroll of swipe door foto's en videomateriaal

www.kerkinactie.nl maakt gebruik van cookies.
De website van Kerk in Actie gebruikt cookies van Google Analytics om de eigen kwaliteit te verbeteren. Deze gegevens zijn anoniem gemaakt. Soms wordt echter inhoud getoond van Facebook, YouTube of Twitter; deze social media gebruiken hun cookies ook om advertenties te tonen. Lees meer over ons cookiebeleid.