Sterk staan in de storm

Persoonlijk verhaal

woensdag 29 januari 2020Onlangs organiseerde Isa-e-Church in Bangladesh voor de tweede keer een SSTS-seminar: Standing Strong Through the Storm (Sterk staan in de storm). De 55 deelnemers ontdekten hoe ze stand kunnen houden als ze worden geconfronteerd met moeilijkheden, problemen of beperkingen. Vill Uddin, een van de deelnemers vertelt: "Ik heb nu vrede gevonden."

Vill Uddin vertelt: "Samen met mijn vrouw heb ik twee twee zonen en drie dochters. Ik werk als dagloner. Na het kijken van een Jezus-film besloot ik Jezus te volgen.

Soms wil ik alles opgeven
Ik sta voor veel uitdagingen in mijn leven. Soms wil ik alles opgeven vanwege mijn problemen, of maak ik ruzie met mijn vrouw. Door al deze problemen leid ik een stressvol leven. Ik droeg een last. Op een dag stelde pastor Nurul Islam voor, dat ik naar een SSTS-seminar zou gaan. Eerst negeerde ik dat, ik dacht dat het mijn stress niet zou oplossen. Maar ik veranderde van gedachte en ging toch.

Doorzetten
Bij dat seminar hoorde ik bemoedigende woorden van God en realiseerde ik me dat ik niet het juiste pad volgde. Ik kreeg nieuwe gedachten, die me hielpen uit mijn stress te komen. Ik werd vervuld met vreugde, toen ik in doorzettings- en aanmoedigingssessie zat. Momenteel ben ik zo gelukkig vanwege mijn Heiland en mijn Heer Jezus die me vrede gaf. Ik heb er veel spijt van dat ik mij zo lang al misdraag tegen mijn vrouw. Ik wil mij toewijden om te leven volgens Gods wil. En ik zal mijn getuigenis overal laten horen. Ik bedank God voor dit seminar: als ik niet was gekomen, had ik de waarheid niet gezien. Alle glorie gaat naar de Heer.

www.kerkinactie.nl maakt gebruik van cookies.
De website van Kerk in Actie gebruikt cookies van Google Analytics om de eigen kwaliteit te verbeteren. Deze gegevens zijn anoniem gemaakt. Soms wordt echter inhoud getoond van Facebook, YouTube of Twitter; deze social media gebruiken hun cookies ook om advertenties te tonen. Lees meer over ons cookiebeleid.