Gebed gevraagd voor Indonesische kerk en familie van ds. Sopater

Gebed

woensdag 29 juli 2020De Indonesische Raad van Kerken staat door de corona-crisis voor grote vragen en uitdagingen. In het bijzonder nu de voormalig voorzitter van de Indonesische Raad van Kerken, ds. Solarso Sopater, op 26 juni 2020 op 86-jarige leeftijd is overleden.

Na een toegewijd leven als predikant van de GKJ (de kerk in Midden-Java) overleed op 26 juni 2020 op 86-jarige leeftijd ds. Solarso Sopater, voormalig voorzitter van de Indonesische Raad van Kerken. Wij zijn dankbaar voor zijn inzet en vragen gebed voor zijn kinderen en kleinkinderen in Indonesië, die niet op de gebruikelijke wijze afscheid konden nemen van hun bijzondere (groot)vader.

Ook voor de Indonesische Raad van Kerken vragen we voorbede die door de corona-crisis voor grote vragen en uitdagingen staan. "Als we niet de uitdagingen van economische en spirituele armoede aangaan, dan muteert de corona pandemie in een epidemie van de wanhoop", aldus de huidige Algemeen Secretaris van de Raad van Kerken, ds. Jacky Manuputty.

Lees hier meer over het leven van ds. Sopator en de gebedspunten.

www.kerkinactie.nl maakt gebruik van cookies.
De website van Kerk in Actie gebruikt cookies van Google Analytics om de eigen kwaliteit te verbeteren. Deze gegevens zijn anoniem gemaakt. Soms wordt echter inhoud getoond van Facebook, YouTube of Twitter; deze social media gebruiken hun cookies ook om advertenties te tonen. Lees meer over ons cookiebeleid.