LDD in nieuw jasje: Diaconale dag on tour op zaterdag 7 november 2020

Nieuws

dinsdag 28 juli 2020De 125e editie van de Landelijke Diaconale Dag wordt in een heel nieuw jasje gestoken. Vanwege de coronamaatregelen komt de LDD dit jaar naar u toe! Kerk in Actie gaat on tour en trekt het land in, op weg naar ruim 20 verschillende locaties. Het wordt een dag van en voor diakenen en voor iedereen met een hart voor diaconaat: onderlinge ontmoeting staat centraal!

Het thema van deze jubileumeditie is ‘Samen leven doe je niet alleen’. Bent u diaken, zwo'er, predikant en/of heeft u een hart voor diaconaat? U staat er niet alleen voor: samen gaan we als Kerk in Actie-familie voor geloven in delen, dichtbij en ver weg! Op zaterdag 7 november tourt Kerk in Actie door het land met een programma. Er worden zo'n 20 verschillende locaties aangedaan. Door middel van een livestream is de LDD de hele dag online te volgen. En iedereen met een hart voor diaconaat kan daarbij zijn!

Samen zijn we de kerk in actie en daarom willen we de invulling van de Landelijke Diaconale dag graag met diakenen en iedereen met een hart voor diaconaat doen. Binnenkort volgt meer informatie over de invulling van het programma.

Aanmelden

Wilt u dit jaar mee op reis door het land? Zet zaterdag 7 november dan alvast in uw agenda. De aanmelding voor de Landelijke Diaconale Dag opent begin september.

 

www.kerkinactie.nl maakt gebruik van cookies.
De website van Kerk in Actie gebruikt cookies van Google Analytics om de eigen kwaliteit te verbeteren. Deze gegevens zijn anoniem gemaakt. Soms wordt echter inhoud getoond van Facebook, YouTube of Twitter; deze social media gebruiken hun cookies ook om advertenties te tonen. Lees meer over ons cookiebeleid.