Gezocht: belpanel-leden Giro555 Actie Beiroet 14 augustus

Nieuws

dinsdag 11 augustus 2020De samenwerkende hulporganisaties van Giro555-actie organiseren vrijdag 14 augustus 2020 een landelijke actiedag voor de getroffenen van de verwoestende explosie in Beiroet. We zoeken vrijwilligers vanaf 18 jaar, die via de telefoon giften in ontvangst willen nemen. Dat kan op twee verschillende plekken, uiteraard coronaproof en op afstand: in Den Haag en Houten. Tijdstip kan iedereen zelf kiezen. Bel mee of attendeer een ander hierop!

Vrijwilligers om giften te noteren

Op de actiedag vrijdag 14 augustus zal er via verschillende media-kanalen (televisie, radio, kranten en sociale media) veel aandacht komen voor de Giro555-actie voor Beiroet. Mensen worden dan opgeroepen om een gift te geven. Deze gift kan men direct telefonisch doorgeven aan een belpanel bestaande uit Bekende Nederlanders die samen in Hilversum zitten en aan een groep vrijwilligers, die in Den Haag en Houten zitten. Voor die laatste twee locaties zijn we nu op zoek naar vrijwilligers.

Bel mee

Samen kunnen we het verschil maken voor de getroffenen in Beiroet! Kom ook in actie en bel mee. Geef u op bij: Evelien Vrolijk, e.vrolijk@protestantsekerk.nl.

Meer informatie

www.kerkinactie.nl maakt gebruik van cookies.
De website van Kerk in Actie gebruikt cookies van Google Analytics om de eigen kwaliteit te verbeteren. Deze gegevens zijn anoniem gemaakt. Soms wordt echter inhoud getoond van Facebook, YouTube of Twitter; deze social media gebruiken hun cookies ook om advertenties te tonen. Lees meer over ons cookiebeleid.