Ga mee op reis!

Samen zijn we de kerk in actie. Wij geloven in delen. Of het nu gaat om uw tijd, uw geloof, de talenten die u hebt of om geld, dat maakt daarbij niet uit. Op reis deelt u voor heel even het leven met de mensen bij wie u te gast bent. U doet een onvergetelijke ervaring op, waar u later nog vaak aan terug zult denken. Zodra u weer terug bent in Nederland, deelt u hun leven opnieuw door erover te vertellen aan familie, vrienden of collegaĺs. Maar ˇˇk door er in de kerk over te vertellen. Zodat de collecte ineens een gezicht krijgt. En het voelbaar wordt hoe we samen wereldwijd een gemeenschap vormen van mensen die geloven in delen.


Gemeentereis op maat

Kerk in Actie organiseert gemeentereizen naar vele landen. Dat doen we omdat we geloven in delen. Met mensen uit uw eigen kerk op reis, dat schept een bijzondere band en levert een ervaring op waar de hele gemeente in kan delen.

Daar waar mensen elkaar ontmoeten, samen eten, samen bidden en zo meeleven met elkaar, daar gebeurt iets bijzonders.

Wilt u als gemeente op reis? Wij zijn op zoek naar gemeenten die op bezoek willen bij de projecten die u samen met Kerk in Actie steunt. Kerk in Actie stemt uw gemeentereis af op uw wensen!

Samen op reis: zo wordt tastbaar hoe we samen een wereldwijde gemeenschap vormen van mensen die geloven in delen.

Interesse?

Neemt u contact op met onze gemeenteadviseurs voor vragen over de mogelijkheden, het traject en de kosten. Zij begeleiden u graag in uw gemeentereis op maat! Op de pagina 'Reizen op maat' vindt u meer informatie over de onderstaande punten:

  • Waarom op reis
  • Gemeentereis organiseren? Kerk in Actie helpt!
  • Reizen met Kerk in Actie
  • Geld en op reis

50+ reis naar Ghana

NB. Deze reis zit vol. Wilt u toch meer informatie of op de reservelijst worden geplaatst? Neem dan contact op via reizen@kerkinactie.nl. In 2017 kunt u weer op reis met Kerk in Actie naar een ander land.

Voor wie: Volwassenen (vanaf 50 jaar)
Reisdatum: maandag 21 november t/m zaterdag 3 december 2016
Vanuit Amsterdam (Schiphol) naar Accra (Ghana)
Kosten: € 1700,- (incl.voorbereiding, reis, overnachtingen, maaltijden, excursies)
Groepsgrootte: maximaal 16 mensen

Bekijk 50+ reis naar Ghana