Geef liefde - Pakistan

Kerst! We vieren uitbundig de geboorte van Jezus, Gods zoon. Hij leerde ons dat ieder kind bijzonder is. Ook een kind met een verstandelijke beperking. In Nederland doen we er alles aan om hen mee te laten tellen. Met specialistische zorg, aandacht en veel liefde. In Pakistan is het krijgen van een kind met een verstandelijke beperking een schande. Ouders vinden het moeilijk hun weg hierin te vinden.

Deze Kerst geven we aan gehandicapte kinderen in Pakistan. De partner organisatie van Kerk in Actie, NOAD (Netwerk van Organisaties voor Agrarische Ontwikkeling) werkt in Pakistan aan een menswaardiger bestaan voor deze kinderen. Ouders ervaren hoe hun kind opbloeit als het de juiste aandacht en zorg krijgt, weer lacht en misschien zelfs naar school kan gaan. Veel kinderen zijn ook lichamelijk beperkt. NOAD ondersteunt hen met fysiotherapie, medicijnen en medische controles.

Adventsapp

Wilt u toeleven naar kerst en dagelijks een inspirerende tekst ontvangen? Download dan nu de Kerk in Actie app.

Materialen

Er zijn verschillende materialen beschikbaar voor Kerst en de adventsperiode. Een aantal hiervan kunt u digitaal vinden aan de rechterzijkant van deze pagina onder downloads. Een een aantal zijn te bestellen via de webwinkel.

NB. de gratis stickers voor de lichtcollecte worden verpakt per set. In één set zitten 200 stickers. Als kerk kunt u per adventszondag 1 stickerset bestellen.

Geef liefde

U kunt dit werk steunen door uw bijdrage over te maken op rekening NL89 ABNA 0457 457 457 t.n.v. Kerk in Actie te Utrecht, o.v.v. het projectnummer 'K00058' of doneer online.

Doe mee! Geef ook

Geef liefde in beeld

scroll of swipe door foto's en videomateriaal

Nieuws Duizenden harten voor kinderen in Pakistan

Geschreven op 25 januari 2017

Dit jaar vroegen we aan gemeenten om een hart te maken. Figuurzagen, breien, haken, naaien, alles was toegestaan! Een mooi idee om dit samen als kerk te doen. Jong en oud ging massaal aan de slag...

Lees dit bericht

Deel dit project