Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl

We staan te popelen!

Na twee gezamenlijke voorbereidingsdagen en heel veel individuele voorbereiding staan we aan de vooravond van een prachtige en indrukwekkende reis naar Rwanda.

Rwanda, het land van duizend heuvels. Dat alleen al moet prachtig zijn. En een reis die in Rwanda start bij het Genocide Memorial Museum kan niet anders dan indrukwekkend zijn. Ik krijg er nu al een brok van in mijn keel.

Wat mij misschien nog wel meer ontroerd, is de betrokkenheid van alle mijn Friese reisgenoten. Of het nu diakenen, ZWO’ers, voorzitters, ‘gewone’ gemeenteleden of predikanten zijn, allemaal nemen ze hun hele gemeente op sleeptouw. Wat een geweldige steun in de rug!

We gaan niet alleen voor onszelf op reis. We nemen onze gemeenteleden mee in ons kielzog. Ook voor hen gaan we op reis om de wereld van ver weg iets dichterbij te brengen. We gaan delen van wat wij tijdens onze reis gaan leren van onze partners.

Reist u met ons mee?

 

 

Was deze informatie zinvol?
We hebben je feedback ontvangen, dankuwel!

Om deze pagina verder te verbeteren zijn wij benieuwd waarom u deze pagina wel of niet zinvol vond. U kunt ons helpen door de onderstaande vragen in te vullen.

Mogen we je contactgegevens voor eventuele verdere vragen? (niet verplicht)

Andere verhalen

Uit dit project