Werken bij Kerk in Actie

Kerk in Actie maakt deel uit van het landelijk dienstencentrum van de Protestantse Kerk in Nederland. Ongeveer honderd mensen werken voor Kerk in Actie in het Protestants Dienstencentrum in Utrecht en in andere delen van het land. Zij werken aan projectbeheer in binnen- en buitenland, communicatie en fondsenwerving en geven cursussen.

Vacature - Adviseur Communicatie & Persvoorlichting

De dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk is op zoek naar een Adviseur Communicatie & Persvoorlichting (36 uur per week). Als adviseur communicatie en persvoorlichting breng je het werk van Kerk in Actie dichter bij de donateurs en leden van de Protestantse Kerk. Je hebt hart voor zending en (wereld)diaconaal werk en weet anderen hiervoor te enthousiasmeren.

Bekijk Vacature - Adviseur Communicatie & Persvoorlichting

Vacature - Online marketeer

De dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk is op zoek naar een online marketeer (24 uur per week). Weet jij hoe je websites, social media en e­mail optimaal in kunt zetten om leden en geïnteresseerden van de Protestantse Kerk te enthousiasmeren en over te halen mee te doen of bij te dragen aan de activiteiten en campagnes?

Bekijk Vacature - Online marketeer

Uitgezonden medewerkers

Kerk in Actie zendt geregeld mensen uit op verzoek van partnerkerken of –organisaties. Uitgezonden medewerkers krijgen een interne opleiding bij Kerk in Actie. Tijdens hun uitzending worden zij aan een kerkelijke gemeente of classis verbonden. Kerk in Actie is lid van de ICCO-coöperatie.

Bekijk Uitgezonden medewerkers

Vrijwilligers gezocht voor evenementen

In de komende maanden is er een aantal evenementen waar Kerk in Actie aanwezig is met een stand. Voor de bemensing van die stand, zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die samen met medewerkers van Kerk in Actie mensen welkom heten in de stand.

Bekijk Vrijwilligers gezocht voor evenementen

EU Aid Volunteers programma

EU Aid Volunteers brings together volunteers and organisations from different countries, providing practical support to humanitarian aid projects and contributing to strengthening the local capacity and resilience of disaster-affected communities.

Bekijk EU Aid Volunteers programma